Передплата 2024 ВЗ

Львів’яни витратили на нові авто 10 млн доларів: статистика за місяць

  • 12.11.2020, 14:10
  • 1 055

Впродовж жовтня у Львові та області придбали 325 нових автомобілів на загальну суму 10 млн доларів США

Серед брендів найчастіше реєстрували автомобілі Kia. Минулого місяця у Львові придбали 50 таких автомобілів. Також популярними були Toyota і Renault. Частка цих трьох брендів склала 42% від загальної кількості продажів у регіоні, — йдеться у рейтингу сайту з продажу автомобілів RST.ua.

Найпопулярнішою моделлю був кросовер Kia Sportage. Крім нього минулого місяця часто реєстрували Toyota RAV4 і Skoda Kodiaq.

Минулого місяця у Львові та області зареєстрували 265 кросоверів, що складає 81% від загального обсягу авторинку регіону. Частка машин з дизельними силовими агрегатами склала 32%. Щодо цінових сегментів, то 21% - автомобілі вартістю понад 35 тис. доларів США без врахування вартості додаткового обладнання.

Загалом в Україні впродовж жовтня в Україні зареєстрували 8,4 тис. нових автомобілів. Загальна сума витрат на покупку цих авто склала 260 млн доларів США. Серед найдорожчих авто, які купували українці минулого місяця — один Rolls-Royce Cullinan, Aston Martin DBX, по одному Bentley FlyingSpur та Continental GT. Також минулого місяця зареєстрували один BMW 8-Series Coupe, чотири Mercedes-Benz AMG-GT 4-Door, сімнадцять Mercedes-Benz G-Class.

Нагадаємо, впродовж січня-вересня поточного року в Львові та області придбали 2,5 тис. нових автомобілів на загальну суму 75 млн доларів США

Схожі новини