Передплата 2024 ВЗ

У лікарні швидкої допомоги ще "совкова" операційна...

Медики надіються на кошти громадського бюджету, щоб нарешті придбати нове обладнання

Лікарня швидкої допомоги, де зараз лікуються хворі на коронавірус, може отримати з громадського бюджету Львова (проєкт № 22) 3 мільйони гривень на облаштування сучасних операційних кімнат. З такою ініціативою виступив громадський активіст Юрій Дзева.

«Якісну медичну допомогу складно надати без якісного медичного обладнання, — сказав хірург лікарні швидкої допомоги Гнат Герич (він співавтор цього громадського проєкту. — Авт.). — В операційному відділенні частина обладнання використовується ще за радянських часів… Закупівля нового обладнання покращить якість медичної допомоги та полегшить роботу медичному персоналу. Людські життя — найвища цінність. Нам потрібне нове обладнання — операційні столи та сучасне освітлення. Долучайтеся до доброї справи!».

Нагадаємо, голосування за проєкти громадського бюджету триватиме до 15 листопада. На їх реалізацію передбачено у міській скарбниці 58 млн грн. Наразі свої голоси за громадські проєкти віддали вже понад 51 тисяча львів’ян. Цьогоріч взяти участь у голосуванні за громадські проєкти можуть жителі не лише обласного центру, а й Львівської ОТГ (18 приєднаних до Львова сіл).

Схожі новини