Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Жінку та її 4-річну дитину ґвалтували два тижні

  • 11.11.2020, 19:50
  • 1 195

Матір і її 4-річну доньку викрали і ґвалтували троє чоловіків протягом двох тижнів у Пакистані

Нападники заманили жінку брехливими обіцянками про добре оплачувану роботу. Поліція заарештувала одного з ґвалтівників. Двох спільників шукають. Про це пише британська The Daily Mail.

Жінка була працівницею лікарні з Карачі. Злочинці запропонували їй великі гроші за роботу. Після цього утримували в неволі та ґвалтували протягом 15 днів разом із дитиною.

Потім злочинці звільнили жінку і звеліли привести ще жінок із Карачі, тримаючи дочку в заручниках, і погрожуючи вбити, якщо жертва не виконає вимог. Потерпіла повідомила негайно в поліцію, яка змогла знайти і врятувати її дочку.

Дитина перебуває в критичному стані в лікарні. Медичне обстеження підтвердило, що жінку і дитину ґвалтували.

Минулого місяця групове зґвалтування спричинило в Пакистані масові протести і заклики міжнародних правозахисних груп до влади країни реформувати судову систему.

У автомобілі жінки закінчився бензин, коли гуляла з двома дітьми. Її витягли з машини і зґвалтували двоє чоловіків. Протести спалахнули після того, як слідчий, який розглядав справу, припустив, що в нападі винна сама потерпіла. Він заявив, що їй слід було їхати по більш жвавій дорозі та перевірити кількість бензину перед виїздом. Потім слідчий вибачився за свої слова.

Схожі новини