Передплата 2024 «Добрий господар»

Після зіткнення з одним деревом, «Ауді» «приземлилася» у кроні іншого

Постраждалих немає

Про неймовірну автопригоду, яка 8 листопада сталась на вулиці Горішня Брама у Дрогобичі, у Фейсбуці повідомляє житель міста Котермака Юрій Сирота.

Подія відбулась близько шостої ранку у безпосередній близькості від пам’ятника одному з героїв-визволителів Дрогобича, Григорію Геврику.

Водій легковика, розігнавши своє «Ауді» А 4 до максимальних обертів потужного двигуна, «зачепив» одне з дерев. На цьому автопригода не завершилась. Автомобіль, здійснивши неймовірний «кульбіт», перелетів через дорогу, і «приземлися» на дереві.

Якби хтось з постановників кінотрюків спробував таке утнути — навряд чи вдалося. Місцеві жителі, які додивлялися найсолодші перед недільні ранкові сни, стверджують, що крізь сон чули сильний скрип гальм та глухий удар. А потім почали гавкати пси. Собача «симфонія» багатьох підняла з теплої постелі. Продерши очі, ці «ранкові пташки» встигли побачити авто, що вмостилось на дереві.

Оперативно, за пів години приїхала аварійна служба. Рятівники-аварійники за лічені хвилини дістали авто з дерева. Тому о восьмій ранку, коли парафіяни прямували до ранкової Служби Божої, мало що вказувало на події, які відбулися незадовго до того.

Постраждалих внаслідок аварії немає. Нікого до лікарні не доставлено: спрацювали подушки безпеки. Наразі про водія-«каскадера» нічого невідомо…

Схожі новини