Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Львові водій таксі жорстоко побив клієнта через собаку

  • 09.11.2020, 19:35
  • 1 474

У центрі Львова водій сервісу Bolt побив клієнта, який хотів їхати у таксі разом із своєю собакою. Водій відмовився від замовлення, попри те, що хлопець обрав категорію Pets, яка дозволяє перевозити тварин у салоні, та напав на 26-річного хлопця

Як розповів ZAXID.NET потерпілий Айтал Сергеєв, пізно ввечері у суботу, 7 листопада, він разом із своєю дівчиною та собакою породи хаскі повертались від батьків та викликали таксі Bolt на вул. Кривоноса. Викликаючи таксі, хлопець обрав категорію Pets, яка дозволяє перевозити тварин у салоні.

«Приїхав водій і сказав, що не повезе собаку, бо вона велика. Я сказав йому, що викликав таксі категорії Pets. Він відповів, що Pets — це не собаки та почав сваритись. Нас не пустили всередину авто, розмова відбувалась через відкриті двері. Я закривав їх, і у цей момент водій вибіг із машини і почав бити мене в обличчя, розбив окуляри», — розповів Айтал Сергеєв.

Після цього, за словами хлопця, водій сів у авто Toyota Corolla та намагався втекти з місця події.

«Я вийшов на дорогу, став перед машиною, щоб він не поїхав. Водій поїхав на мене, провіз на капоті кілька метрів. У той момент я тримався за двірники та зігнув один. Водій зупинив авто, вибіг та знову почав мене бити», — додав Айтал Сергеєв.

Коли водій вдруге почав бити 26-річного хлопця, то він використав перцевий балончик. Хлопець написав заяву на водія у Галицький відділ поліції та сьогодні, 9 листопада, йде знімати побої. Айтал Сергеєв підозрює, що у нього зламаний ніс, а також вибитий зуб.

У Нацполіції Львівщини підтвердили, що 26-річний львів’янин написав заяву у поліцію. За фактом побиття відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 125 ККУ.

Читайте також: У Києві таксист придушив і зґвалтував свою пасажирку

Хлопець розповів, що не вперше користується таксі Bolt із собакою, він мав із собою намордник та одягнув би його собаці на прохання водія. За словами Айтала Сергеєва, раніше був випадок, коли водій брав замовлення і не дивився, що стоїть категорія Pets, але тоді просто відмовлявся від замовлення і конфліктів не виникало.

У відповідь на запит ZAXID.NET у сервісі таксі Bolt повідомили, що наразі заблокували доступ водія до платформи, а також пообіцяли сконтактувати із постраждалим та водієм, щоб розібратись у ситуації.

Схожі новини