Передплата 2024 «Добра кухня»

Дональд Трамп і Меланія на межі розлучення - ЗМІ

  • 08.11.2020, 17:30
  • 1 673

Дружина чинного президента США Дональда Трампа Меланія зібралася розлучитися з політиком після оголошення результатів виборів

Про це передає Обозреватель.

Журналісти, посилаючись на колишню помічницю сім’ї Омаросу Маніголт-Ньюман, стверджують, що Меланія давно замислювалася про розлучення і чекала, поки американський лідер покине свій пост. «Якби Меланія змогла витримати крайнє приниження і піти, поки Трамп перебував при владі, він знайшов би спосіб її покарати», — поділилася жінка.

Інша помічниця, Стефані Волкофф, своєю чергою, розповіла, що всі 15 років їхнього шлюбу фактично були угодою, і подружжя навіть спали в окремих кімнатах Білого дому.

Водночас Меланія Трамп завжди стверджувала, що у них з Дональдом прекрасні відносини. Однак американські журналісти припускають, що такі заяви вона була змушена робити через укладений шлюбний договір.

Видання також повідомило, що Меланія Трамп раніше вела переговори щодо післяшлюбної угоди, щоб згодом їх дитині дісталася належна частка спадщини батька.

До слова, Трамп був одружений кілька разів. Його перша дружина була чехословацька модель Іванна Зельнічкова, з якою він одружився 1977 року. У цьому шлюбі у Трампа народилося троє дітей: двоє синів і донька Іванка. Трамп і Зельнічкова розлучилися 1992 року. Пізніше майбутній президент США одружився на акторці Марло Мейплз. Трамп почав зустрічатися ще 1989 року, а відразу після розлучення з Іванною зробив їй пропозицію. Вона подарувала мільярдерові доньку Тіффані. 1999 року пара розлучилася. 2005 року одружився на ще одній фотомоделі Мелані Кнаусс. Через рік на світ з'явився їхній спільний син Беррон Вільям Трамп.

Схожі новини