Передплата 2024 «Добрий господар»

«Це і є демократія»

  • 07.11.2020, 21:48
  • 1 520

Петро Порошенко привітав Джо Байдена

Україні пощастило з президентом США, який володіє такими глибокими та особистими знаннями про нашу державу, зазначив Порошенко.

Лідер партії «Європейська Солідарність», п'ятий президент Петро Порошенко привітав Джо Байдена з перемогою на виборах президента США. Про це Порошенко написав на своїй сторінці в Facebook.

«Мої найтепліші вітання Джо Байдену — бійцю, державнику та новообраному президенту США! Це була вражаюча, хоча і жорстка кампанія, яку обидва кандидати зробили неперевершеною та інтригуючою на кожному кроці. Це і є демократія. І це той приклад, який ми наслідуємо в Україні, попри екзистенційні виклики, яким ми і надалі протистоїмо», — написав Порошенко.

«Україні пощастило з президентом США, який володіє такими глибокими та особистими знаннями про нашу державу. Разом із твердою двопартійною підтримкою України, ми дуже сподіваємось на віддане трансатлантичне лідерство Сполучених Штатів в інтересах Вільного світу. Знайте, що в Україні у вас є добрі друзі та союзники на цьому шляху!», — додав п'ятий президент.

Схожі новини