Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У ТКГ можуть розглядати план Кравчука наступного тижня — Єрмак

  • 07.11.2020, 16:30
  • 567

Голова Офісу президента Андрій Єрмак сподівається, що план дій щодо припинення війни на Донбасі, запропонований Леонідом Кравчуком, розглядатимуть на засіданні ТКГ вже наступного тижня

«Якщо ми говоримо про Тристоронню контактну групу, останні події цього тижня — Україна представила свій план дій, який надісланий пані Грау (спеціальна представниця чинного голови ОБСЄ в Україні Хайді Грау — ред.) у ТКГ. Тобто цей план дій передбачає всі необхідні умови щодо припинення війни на Донбасі. Тому я сподіваюся, що він почне розглядатися вже наступного тижня», — цитує Єрмака пресслужба президента Володимира Зеленського.

За його словами, 10 листопада продовжиться робота Тристоронньої контактної групи у форматі відеоконференції.

«А 13 листопада ми домовилися про проведення відеоконференції радників у Нормандському форматі. Я думаю, що ми теж розглянемо пропозицію української сторони. Продовжимо говорити і в одному форматі, і в другому про такі важливі речі, як повернення наших людей, які сьогодні незаконно утримуються на непідконтрольній території», — додав Єрмак.

Раніше голова української делегації у ТКГ та перший президент України Леонід Кравчук повідомив, що Україна підготувала «План спільних кроків для ТКГ», спрямованих на припинення війна на Донбасі.

Схожі новини