Передплата 2024 «Добра кухня»

Полякова після виступу з Кіркоровим: "Я хочу миру"

  • 06.11.2020, 19:55
  • 1 672

Українська співачка Оля Полякова прокоментувала свій виступ в Дубаї на концерті PaRus 2020 з російським співаком Філіпом Кіркоровим

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

«Ось я приїхала з еміратщини й дивлюся, розводять тут черговий срач. Це вже просто смішно. Погляньте, комусь не сподобалося те, що я виступила в Арабських Еміратах на спільному концерті з Філіпом Кіркоровим. Річ у тім, що це, виявляється, „зрада“, а сам Філіп, виявляється, ворог України. Я, звичайно, могла б віднести весь цей хейт до загального стресу і карантину, який сильно впливає на психіку, і без того пригнічену виборами, пандемією. І не звертати уваги на політично стурбованих і просто хворих на голову, але мені ось що стало особливо цікаво. Я б сказала, підозріло цікаво», — заявила Полякова.

Вона зазначила, що ідея показати шоу Полякової в Дубаї виникла в січні 2020 року.

Читайте також: Оля Полякова: «Боятися кокошника — це параноя. Від нього загрози не більше, ніж від горнятка „американо“ чи від німецької сосиски»

«Дубай. Нагадайте мені, будь ласка, де в Росії розташоване це місто, щоб щось писати про «зраду» і про мою позицію, що вона там якось змінилася. А вона у мене чітка і конкретна: я буду виступати там, де хочу і з ким хочу, там, де вважаю за можливе для себе. У Росії я не виступаю. У Дубаї я виступаю. Якщо ця позиція не збігається з вашою, то це ваші проблеми. Я не збираюся її з вами погоджувати, обговорювати. До речі, і з Філіпом я теж нічого не обговорюю. Він знає моє ставлення до політики уряду Росії щодо України.

Проте він поважає мою думку. Я знаю, що для нього ці питання виглядають по-іншому. Насамперед потрібно розуміти, чого хоче Філіп і чого взагалі хоче будь-яка нормальна людина — це мир. Між людьми, між країнами. І він пише про це! Так, як він відчуває, так, як він бачить. Не про те він пише, як і яким повинен бути цей мир, на чиїх умовах. Він просто хоче миру. І я хочу миру. Так, я хочу, щоб нам повернули наші землі, вивели військових, повернули кордон. І так, я вирішила, що хочу працювати в Україні, що не виступатиму на території Росії доти, доки політика щодо моєї країни там не зміниться. Але це мої рішення, мої особисті рішення. І я не буду це обговорювати ні з ним, ні з вами. Я буду сама вирішувати це", — додала співачка.

Раніше стало відомо, що Оля Полякова і російський співак Філіп Кіркоров виступили в Дубаї (ОАЕ) на концерті PaRus 2020.

Схожі новини