Передплата 2024 «Добрий господар»

"Розслабся, Дональд": Грета Тунберг потролила Трампа його ж фразою

  • 06.11.2020, 12:15
  • 864

Шведська екоактивістка Грета Тунберг пожартувала над президентом США Дональдом Трампом, використавши проти нього його ж зброю

Про це повідомляють #Букви.

Зараз, коли в США у самому розпалі підрахунок голосів на президентських виборах, Дональд Трамп вимагає припинити рахувати голоси у штатах, де результати ще не оголошені, заявляючи про нібито масштабні фальсифікації, чи, як він каже, шахрайство.

Свою реакцію на Трамп виказує у Twitter, де чи не половина його останніх дописів про вибори приховані від очей користувачів приміткою «Частина або весь вміст цього твіту є спірним і може вводити в оману щодо участі у виборах чи іншому громадянському процесі».

Читайте також: Екозахисниця Грета Тунберг раптово стала мільйонеркою

Один з меседжів, які Трамп багато повторював за останні години — «перестаньте рахувати». Саме цей допис вмотивував Тунберг пожартувати над Трампом, використавши проти нього його власні слова.

У грудні, коли Тунберг стала людиною року за версією журналу Time, американський лідер порадив їй «попрацювати над проблемою з управлінням гнівом, а потім подивитися гарний старий фільм разом із другом».

«Розслабся, Грета, розслабся», — написав президент.

Тепер активістка порадила президенту те саме.

«Так смішно. Дональд має попрацювати над проблемою з управлінням гнівом, а потім подивитися гарний старий фільм разом із другом. Розслабся, Дональд, розслабся!», — написала вона.

У жовтні Грета Тунберг закликала жителів США проголосувати на президентських виборах за кандидата від Демократичної партії Джо Байдена.

Схожі новини