Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На ремонті «ОХМАТДИТу» вкрали понад шість «лимонів»?

Будівельна бригада, яка взялася ремонтувати дитячу клінічну лікарню “ОХМАТДИТ” , потрапила у поле зору правоохоронців. За інформацією обласної прокуратури, керівник підрядної організації заволодів державними коштами в сумі 6 мільйонів 585 тисяч 588 грн

Прокурори Львівщини встановили, що упродовж 2018−2019 років під час виконання робіт щодо заміни віконних та дверних конструкцій у Комунальному закладі Львівської обласної ради «Львів­ська обласна дитяча клінічна лікарня «ОХМАТДИТ» директор фірми-підрядника заволодів державними коштами на понад 6 млн грн.

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, спіль­но зі слідчими СУ ГУ НП у Львівській об­ласті, у ході досудового розслідування кримінального провадження за ознака­ми кримінального правопорушення, пе­редбаченого ч.5 ст. 191 К К України, за оперативного супроводу УСР у Львів­ській області ДСР Н П України, вруче­но повідомлення про підозру директору одного із ТзОВ — за фактом заволодін­ня бюджетними коштами. Фігуранту по­відомлено про підозру та готується кло­потання про обрання йому запобіжного заходу.

Санкція ч.5 ст. 191 К К України пе­редбачає покарання у вигляді позбав­лення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльніс­тю на строк до 3 років та з конфіскаці­єю майна.

Схожі новини