Передплата 2024 «Добрий господар»

Замість єнота отримав дулю з маком

Гендель тваринами горе-комерсантам вилазить боком. У цьому переконався житель Тернополя, якому захотілося мати вдома рідкісного єнота-полоскуна

ЄНа одному із сайтів, де, окрім іншого, торгують звіриною, з’явилася пропозиція прода­ти цю потішну тваринку. Зазвичай за неї просять близько 10 тисяч гривень. Але цього разу ціна за товар була по­мірною, у чотири рази меншою. На це і купився чоловік. Без роздумів пере­казав на вказаний в оголошенні карт­ковий рахунок тисячу гривень. Так би мовити, завдаток, якого вимагав про­давець. Гроші «природолюб» пере­слав, але єнота так і не отримав. По­купця розвів шахрай.

Обманутий чоловік звернувся зі скаргою у поліцію. Але свою тисячу на­вряд чи отримає. Правоохоронці ка­жуть, такий вид маніпуляцій з коштами довірливих громадян останнім часом стає все більш поширеним. І радять не проводити грошових операцій із передоплатою. Бо дуже часто люди стають жертвами спекуляцій. У цьому випадку її вдалося провернути завдяки міфічно­му єноту. То чи варто робити бізнес на тваринах?

Схожі новини