Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Нишпорив по шухлядах на очах у копів...

Бабуся з онукою допомогли поліцейським затримати злодія, який заліз до них у квартиру

Здається, злодії вже зовсім знахабніли. Обкрадають квартири, коли у помешканні є господарі… Нещодавно такий випадок трапився на львівській Левандівці. Що важливо, жінка швидко зорієнтувалася, що треба робити. Вона не вийшла з’ясовувати стосунки з крадієм, а замкнула його у помешканні.

У той день 89-річна жінка перебу­вала вдома разом з 14-річною ону­кою. Вони почули, що у сусідній кім­наті хтось є. Заглянувши через шпарину, побачили невідомого, який нишпорив у шафах та все перевертав. Він, до речі, теж побачив власників житла, але про­довжував робити свою «чорну справу». Заволодів гаманцем з грошима. Але на цьому не зупинився і продовжував шука­ти цінні речі.

Тим часом бабуся з онукою непоміт­но вийшли з квартири і побігли до сусідів, щоб викликати поліцію. Патрульні полі­цейські приїхали на місце злочину доволі швидко. І коли зайшли до квартири, чо­ловік на очах у копів продовжував відкри­вати шухляди та двері в шафах. А коли злодій таки їх побачив, став агресивним та почав кидатися пляшками.

Слідчі Залізничного відділу поліції за­тримали 56-річного чоловіка на місці злочину. Йому загрожує відповідальність за ч.3 ст. 186 (грабіж, поєднаний з про­никненням у житло) ККУ.

А тим часом…

За день до цього злодій вліз у помешкання на вулиці Братів Ро­гатинців. Там квартиру орендують іноземці. Коли ті повернулися до­дому, почули, що по квартирі хтось ходить. Іноземці викликали полі­цію. Екіпаж прибув миттєво і затри­мав невідомого з сумками на вихо­ді із вказаної квартири.

45-річний львів’янин намагав­ся винести особисті речі, а поруч з ним патрульні побачили 5 тисяч гривень, які він встиг вийняти з га­манця потерпілих.

Схожі новини