Передплата 2024 «Добрий господар»

Олег Синютка: центральна і місцева влада програла боротьбу з коронавірусом

  • 03.11.2020, 18:13
  • 669

Нардеп переконаний, що необхідно забезпечити масове тестування українців

Центральна і місцева влада провалили боротьбу з епідемією коронавірусу. Про це сказав народний депутат фракції «Європейська Солідарність», кандидат на посаду голови Львівської ОТГ Олег Синютка в коментарі журналістам, передає пресслужба «ЄС».

«Потрапити в лікарню сьогодні неможливо, тому що місць немає, кисню немає, і можливості апаратів штучної вентиляції легень практично вичерпані. Про що думала влада протягом цих пів року, незрозуміло. Треба було використати ті приміщення, які є вільні і які можна було б додатково переобладнати під лікарні, але вони цього не зробили. Сьогодні і місцева влада і центральна влада провалила боротьбу з коронавірусом», — наголосив політик.

Олег Синютка переконаний, що необхідно забезпечити масове тестування українців. Він зазначив, що після перемоги на виборах мера Львова першочергово займатиметься питаннями боротьби із пандемією.

«Переконаний, що вже через три тижні я профінансую тести з місцевого бюджету, аби протестувати максимальну кількість людей. Також треба збільшити кількість ліжок з підведеним киснем, з додатковими апаратами штучної вентиляції легень, аби рятувати людей. Ці дві речі повинен зробити керівник міста і Львова і будь-якого іншого», — підкреслив він.

Народний депутат зазначив, що і центральна і місцева влада в боротьби з коронавірусом продемонструвала свою непрофесійність і неготовність ухвалювати рішення в критичних ситуаціях. «Замість цього вони займалися місцевими виборами, але навіть це їм не допомогло. І вони отримали від людей той результат на який заслуговують», — зауважив Олег Синютка.

Схожі новини