Передплата 2024 ВЗ

Робота на 8 тис євро: норвезька компанія шукає людину, яка любить дурні меми

  • 31.10.2020, 16:50
  • 724

Робітник повинен любити розмовляти сам з собою і вивчати конспірологічні змови

Норвезька компанія Opera Software відкрила тимчасову вакансію Personal Browser — «людини, чиїм обов’язком буде лазити в Інтернеті». Вакансія заявлена на офіційній сторінці компанії, передає ТСН.

«Для цієї важливої ролі ми шукаємо людину, яка любить дурні меми, дивиться відео та меми з маленькими тюленями, вивчає конспірологічні теорії і любить розмовляти сама з собою», — пишуть у оголошенні.

За два тижні роботи взимку 2020/2021 року в Opera обіцяють заплатити 8 тисяч євро: «Це найлегші гроші, які ви заробите. І ви можете це зробити з будь-якої точки світу».

Що потрібно для такої роботи? Майбутній працівник повинен любити Інтернет, знати, що таке браузер, любити спілкуватися з самим собою, мати комп’ютер і стабільний Інтернет, бути старшим від 18 і володіти англійською.

Щоб податися на вакансію, потрібно зняти короткий ролик (15−60 секунд) про свій найбільш вдалий досвід пошуку в Інтернеті й завантажити його в свої соцмережі (Facebook, Instagram, TikTok або YouTube) з тегом #operapersonalbrowser. Дедлайн — 13 листопада. Після цього Opera вибере найкращих та зв’яжеться з ними для виконання другого завдання.

Схожі новини