Передплата 2024 «Добрий господар»

У Вінниці коронавірус убив усю родину

  • 28.10.2020, 16:55
  • 1 419

Від ускладнень коронавірусу помер заступник директора з поліклінічного розділу роботи та ЕТН Вінницької обласної клінічної лікарні ім. М. Пирогова Віктор Колодько. Медика не стало 27 жовтня. За кілька днів до цього від ускладнень коронавірусу померли його мати та брат

Про це повідомила вінницька активістка Таїсія Гайда на своїй сторінці у Facebook.

«Завідувач поліклініки Вінницької „Пирогівки“ Віктор Колодько помер. Перед цим від коронавірусу померли його мама і брат», — написала вона.

Як пише сайт «33 канал», у лікаря була важка пневмонія.

«Віктору Колодьку було 58 років, він завідував поліклінікою, був професіоналом своєї справи та добрим лікарем-неврологом. Із здоров’ям проблем не мав. З дружиною розлучився, дочка навчається на третьому курсі Вінницького медичного університету. З колегою буде прощання у „Реквіємі“. А наступного дня його повезуть ховати у рідне село Капустяни», — розповів сайту головний лікар медзакладу Олександр Жупанов.

Як повідомляється на сторінці лікарні в соцмережі, прощання з Віктором Колодьком відбудеться сьогодні за адресою: вул. Батозська, 12, о 17:00 год.

Зазначимо, що декілька років тому Віктор Колодько здобув нагороду чемпіона світу з футболу серед команд лікарів. Друзі, колеги та знайомі висловлюють у соцмережах родині Колодько щирі співчуття через втрату доброї та чуйної людини.

Схожі новини