Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

До Київради пробилися сім партій: списки кандидатів

  • 28.10.2020, 11:35
  • 3 338

За результатами виборів до Київської міської ради потрапляють сім партій, а ввечері 27 жовтня вже з'явилися списки конкретних депутатів Більше читайте тут: https://tsn.ua/kyiv/vibori-do-kiyivradi-z-yavilisya-spiski-deputativ-yaki-proyshli-vid-svoyih-partiy-1654805.html

Їх опублікувала у своєму Facebook журналістка «Обозреватель» Ірина Касьянова.

Як відомо, до Київради проходять такі партії: «УДАР» та «Європейська солідарність», які набрали по 20% голосів, «Єдність» з 8,6%; ОПЗЖ, яка набрала 7,7% прихильників; «Батьківщина» та «Слуга народу», які набрали порівну — по 7,4%, та «Голос», який набрав найменше, — 5,9%.

Отже, від партії «Європейська солідарність» до Київради пройшли: теперішній секретар Київради Володимир Прокопів, політолог Людмила Ковалевська, екснардеп Леонід Ємець, власник мережі «Фуршет» Ігор Баленко, політолог Сергій Таран, колишня перша леді Марина Порошенко та інші.

Партію «УДАР» будуть представляти: гендиректор аеропорту «Бориспіль» Павло Рябикін, радник мера Дмитро Білоцерківець, керівник метрополітену Віктор Брагінський.

Від «Єдності» депутатами можуть стати: Ярослав Федоренко, Сергій Кримчак, ексмер Києва Олександр Омельченко, Юлія Ярмоленко і т.д.

Опубліковані списки і представників ОПЗЖ в Київраді. Це — ексголова КМДА Олександр Попов, а також Михайло Наконечний, Володимир Кравець, Олена Букало та інші.

«Батьківщину» в столичній раді представлятимуть: Олексій Кучеренко, Олександра Кужель, Алла Шлапак, Олена Марченко і т.д.

Від «Слуги народу» прихильність киян отримали наступні кандидати: Євгенія Кулеба, Михайло Присяжнюк, Юрій Федоренко, Лілія Пашинна, Андрій Вітренко та інші.

Ну і партію «Голос», від якої до Київради пройшло найменше депутатів, будуть представляти: Тарас Козак, Вадим Васильчук, Максим Нефьодов, Зоя Ярош, Констянтин Богатов.

Читайте також: Екзит-пол оголосив підсумки виборів мера Києва

Раніше лідерка команди «Європейської Солідарності» на виборах до Київради Марина Порошенко подякувала виборцям за підтримку і розповіла про першочергові кроки фракції.

П’ятий президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко заявив, що попередні результати, які демонструють екзит-поли, свідчать, що українці висловили тотальну недовіру до влади.

Партія «Європейська Солідарність» — це єдина політична сила євроатлантичного напрямку, яка виборола перемогу в усіх областях України.

Схожі новини