Передплата 2024 ВЗ

За двома зайцями: голова ДВК кандидує у депутати Львівської районної ради

  • 25.10.2020, 18:55
  • 925

Спостерігачі від "ЄС" зафіксували серйозне порушення у виборчому процесі на Львівщині

Виборчий штаб зреагував миттєво. Про це повідомив депутат ЛМР і громадський діяч Петро Адамик на своїй сторінці у Facebook.

«Порушення виборчого законодавства у Львові — голова ДВК від Андрія Садового одночасно кандидує ще й від партії «Сила і честь» до Львівської районної ради.

Стало відомо, що голова Дільничної виборчої комісії № 461 870 Андрій Ігорович Гайдучок, який представляє кандидата на посаду міського голови Львова Андрія Садового, одночасно є кандидатом в депутати до Львівської районної ради від партії «Сила і честь».

Європейська Солідарність Львів обурена настільки зухвалим порушенням виборчого законодавства з боку міського голови Львова та його команди, а тому вимагає звільнення Андрія Гайдучка з посади голови ДВК.

Нехтування законодавством — це візитна картка міської влади. Це замах на основи державного ладу, а саме гарантування чесного, неупередженого та справедливого волевиявлення громадян.

Українці занадто багато віддали за право обирати чесно. Лише чесні вибори є гарантом демократичного розвитку та цивілізаційного поступу. І ми не допустимо порушення наших виборчих прав владою та її сателітами".

Схожі новини