Передплата 2024 «Добрий господар»

Гра без правил: волонтери Зеленського не ведуть облік опитуваних

  • 25.10.2020, 15:35
  • 669

Громадський рух повідомляє, що принаймні на двох виборчих дільницях – на Хмельниччині і в Києві виборці могли відповісти на 5 питань від президента Володимира Зеленського хоч кільканадцять разів

Про це інформує громадський рух «ЧЕСНО»

«На території школи 93 у Києві, де розташована виборча дільниця, стоїть людина в накидці з написом про питання від президента. Не представляється, каже, що волонтер, документів жодних не показує. Облік опитуваних не ведеться і кожен може проголосувати хоч кільканадцять разів…

У Хмельницькому можна вкидати заповнені бланки для опитувань по кілька разів одному й тому ж виборцю. Той, хто проводив опитування не заперечував і сказав, що йому для статистики така технологія згодиться".

Відзначається, що відповідати на питання від Зеленського «підходять через одного».

На папірцях немає жодних вихідних даних чи порядкових/серійних номерів. Про подібне порушення також активно повідомляють користувачі соцмереж.

Водночас, на деяких дільницях опитування проходить спокійніше. Інтерв'юєри від Зеленського не контактують із виборцями і не схиляють їх для участі в опитуванні. Виборці самостійно підходять та виявляють бажання дати відповіді на питання президента.

Схожі новини