Передплата 2024 «Добрий господар»

У Харкові ковідний хворий випав із вікна лікарні

  • 25.10.2020, 13:55
  • 720

У чорнобильському диспансері в Харкові випав з вікна і загинув пацієнт, хворий на COVID-19. Інцидент стався 25 жовтня близько 9:00

Про це у коментарі Суспільному підтвердила директорка диспансеру Ірина Пирогова.

Пацієнту було 69 років. Він перебував в реанімації з підтвердженим COVID-19. Що саме сталося — директорка не знає. Працює поліція. Тіло загиблого забрали судмедексперти.

У день місцевих виборів 25 жовтня на території диспансеру працює спецдільниця. У відділенні для хворих на COVID-19 мали проголосувати 57 пацієнтів, які не можуть самостійно пересуватися.

Читайте також: Коронавірусні самогубства: хто у зоні ризику

Нагадаємо, у київських лікарнях трапились одразу кілька випадків, коли пацієнти з коронавірусом здійснювали суїцид. 20 жовтня з вікна четвертого поверху лікарні № 8, у якій зараз борються з COVID-19, вистрибнув 68-річний пацієнт і загинув. Напередодні подібний випадок стався в Олександрівській лікарні — там наклала на себе руки 60-річна жінка. А у вересні в міській лікарні № 4 з різницею у день із вікон викинулися двоє чоловіків.

Медики кажуть, що коронавірусна інфекція вражає зокрема судини центральної нервової системи людини. Тому у цілком психічно здорових людей з'являються суїцидальні думки.

Схожі новини