Передплата 2024 «Добрий господар»

Ми попередили Зеленського, що проведемо парад без нього: Порошенко

  • 22.10.2020, 14:46
  • 946

Зеленський зламався і призначив парад у 21 році

Володимир Зеленський був змушений призначити проведення військового параду на 30-ту річницю Незалежності України, бо опозиція, ветерани і волонтери все одно б провели його — з президентом чи без.

Про це нагадав у Запоріжжі п’ятий Президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко. Зустрічаючись із медиками та пацієнтами клініки Святого Миколая, де в тому числі проходять лікування поранені учасники війни проти російської агресії, Порошенко наголосив — армія має відчувати захист і повагу українського суспільства.

«Загадайте: ще у 2019 році під час святкування Дня Незалежності Зеленський сказав, що ніколи не буде військового параду. Цього року ми провели парад — а він знову боровся проти параду. Для чого він це робив? Бо він боїться армії, боїться ветеранів. Не відчуває, воно не його. В нього — відосики», — говорить Порошенко.

«І лише після того, як ми на День Захисника України чітко сказали: ми радимо вам провести парад, інакше ми його проведемо без вас — він зламався і на сьогоднішній день оголосив «добре, наступного року парад буде», — зазначив п’ятий Президент.

«І по кожній ініціативі ми будемо діяти саме так. Для того, щоб забезпечити те, що потрібно країні: захист армії, захист лікаря, захист громадян. Захист місцевого самоврядування», — наголосив лідер опозиції.

Схожі новини