Передплата 2024 ВЗ

Таким корописьком можна підкачати м’язи

Знаний футбольний коментатор Віктор Вацко відомий ще й своєю пристрасною любов’ю до природи. Здається, не може прожити вихідного, щоб не взяти спінінг і не піти на спортивну риболовлю

У ці дні Віктор встановив особистий рекорд — упіймав коропа на 25,9 кі­лограма. Зробив це о другій го­дині теплої осінньої ночі! (Вдень риба клювала дуже мляво). Рекорду досяг на мальовничому озері Ульяники під Киє­вом. Витягати велетня на берег Вацко­ві і його напарнику довелося за допомо­гою підсака.

Того разу, під час закриття рибаль­ського сезону, трофеї спортивного жур­наліста були особливо багатими: Ві­ктор упіймав 11 рибин загальною вагою 154,3 кг. Середня вага кожної — 14 кг! П’ять найбільших коропців важили 25,9, 19,6; 16,3; 15,4; 14,8 кг.

Якщо думаєте, що все оце багатство коментатор запакував у багажник і повіз додому, щоб дружина готувала юшку і рибні котлети, то глибоко помиляєтеся. Віктор вчинив так, як роблять справжні друзі природи, які ловлять кайф від по­лювання на рибу, а не від її споживання. Кожну упійману рибину він поцілував, зробив з нею фото і… відпустив у воду.

Недавно «Високий Замок» повідо­мляв про рибальський рекорд іншої футбольної людини. Осетра завбільшки з власний зріст упіймав колишній голо­вний тренер київського «Динамо» Олек­сій Михайличенко.