Передплата 2024 «Добра кухня»

Анонсоване Зеленським опитування викликало шквал критики від Всеукраїнської ради церков

  • 21.10.2020, 14:35
  • 668

19 жовтня Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з представниками Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій

За даними джерела Цензор. НЕТ, під час зустрічі представники Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій розкритикували ініційоване президентом Володимиром Зеленським опитування в день голосування на місцевих виборах 25 жовтня.

Зокрема, критику представників релігійних організацій викликало питання про медичний канабіс — «Чи підтримуєш ти легалізацію в Україні медичного канабісу?». Вони підкреслили, що питання використання канабісу в медицині не має привести до легалізації легких наркотиків у суспільстві.

Також окремі представники релігійних організацій порушували питання відсутності «просімейної політики» в суспільстві, а також нав'язування «гендерного питання».

Також читайте: Навіщо «зеленій» владі всенародне опитування: пояснення політолога

Варто зазначити, що пресслужба Офісу Президента, висвітлюючи цю подію, не згадала про критику «опитування Зеленського».

Раніше в ОП повідомили про зустріч Президента України Володимира Зеленського з представниками Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій: Зеленський закликав релігійних лідерів допомогти убезпечити громадян від поширення COVID-19.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський оголосив про проведення в країні в день голосування на місцевих виборах 25 жовтня всенародного опитування: «Я поставлю тобі п'ять важливих запитань». Пізніше Офіс Президента заявив, що опитування не матиме прямих юридичних наслідків, а є формою безпосередньої демократії.

Схожі новини