Передплата 2024 «Добра кухня»

Викрили підробки: на Львівщині затримали розповсюджувачів контрафактного алкоголю та сигарет

  • 18.10.2020, 12:50
  • 755

Під час обшуків поліція вилучила понад 170 тис. пачок сигарет, 400 літрів спирту та 7 тис. пляшок алкоголю

Правоохоронці викрили схему торгівлі контрафактним алкоголем та сигаретами. Під час обшуків поліція вилучила понад 170 тис. пачок сигарет, 400 літрів спирту та 7 тис. пляшок алкоголю.

За даними Нацполіції Львівщини, члени злочинного угрупування, використовуючи підроблені акцизні марки, продавали промислові партії алкоголю та сигарет. Контрафакт продавали через гуртівні, магазини, а також вивозили закордон.

17 жовтня поліція провела обшуки у магазинах, гуртівнях та місцях проживання членів угруповання на території Яворівського та Мостиського районів Львівської області. Правоохоронці вилучили 7 тис. пляшок алкоголю (горілка, віскі, вино) відомих виробників, 400 літрів рідини, схожої на спирт, а також майже 176 тис. пачок сигарет різних брендів, у тому числі й закордонних. На продукції були наклеєні марки з ознаками підроблення.

Наразі поліція розшукує усіх причетних до продажу контрафакту, а також його виготовлення.

Слідчі Яворівського відділу поліції проводять досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.1 ст. 199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті — до семи років позбавлення волі

Схожі новини