Передплата 2024 «Добрий господар»

ОПЗЖ влаштували на Донбасі "маски-шоу"

  • 17.10.2020, 19:55
  • 1 325

У Слов'янську прихильники ОПЗЖ, які бажають відновлення зв'язків з Росією, і псевдо-радикали з прапорами "Азов" вийшли на мітинг нібито як опоненти. У "радикалів" були зі собою прапори "Азова", Правого сектора і навіть портрет Шухевича

Але незабаром під будівлю Донецького окружного адміністративного суду приїхали справжні ветерани полку «Азов»: виявилося, що ніякого мітингу вони не влаштовували. Про це повідомляє «Радіо Свобода» з посиланням на керівника ПП «Національний корпус» в Донецькій області Анатолія Єгорова.

Передвиборча агітація у Слов'янську
Передвиборча агітація у Слов'янську

За словами Єгорова, 15 жовтня йому повідомили, що під будівлею адміністративного суду в Слов'янську розгорнули пікет прихильники ОПЗЖ, а проти них — люди з прапорами полку «Азов» і «Правого сектора».

Він каже, що відразу виїхав на місце, і там дійсно, крім прихильників ОПЗЖ, стояли хлопці з прапорами України, двома прапорами «Азова» і одним прапором «Правого сектора» — чоловік 15−20. Єгоров поцікавився: хто і звідки прапороносці.

«Мені відповіли, що ніхто ніде не служив. Прапори „Азова“ взяти вони „так вирішили“. А взагалі, керівник, з яким я спілкувався, був з Києва. І ніде не служив. Я поставив питання: що за організація? На це мені не відповіли», — згадує спілкування з псевдорадикалами ветеран.

Читайте також: Волошина з ОПЗЖ облили зеленкою через скандальну заяву

Після недовгої розмови на підвищених тонах прапороносці втекли. А Анатолій Єгоров переконаний: псевдорадикалів привезли в Слов'янськ для провокації.

«Я впевнений, що це — та сама ОПЗЖ і зробила акцію-провокацію. Типу: радикали приїхали і провокували. Хлопці за, я не знаю, 300 гривень (більше б їм не дали) вийшли, надрукували їх (прапори — ред.): Вони свіжі були, було видно, що свіжі», — висловлює свою думку «азовець».

Так само в телеграм-каналі «Шум моря» злили неофіційне підтвердження причетності ОПЗЖ до нападів на своїх же активістів.

Схожі новини