Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Моторошне вбивство у Франції: зринули деталі інциденту

  • 17.10.2020, 18:15
  • 1 003

У антитерористичній прокуратурі Франції заявили, що жорстоке вбивство вчителя у передмісті Парижа скоїв біженець з Росії

Про це повідомляє DW.

Про це 17 жовтня заявила Національна антитерористична прокуратура Франція, яка веде розслідування. Злочинець, що обезголовив 16 вересня в передмісті Парижа шкільного вчителя історії — 18-річний чеченець, який народився в Москві.

Як повідомляють французькі ЗМІ, Абдулах А. прибув до Франції разом зі своїми батьками, які отримали статус біженців десять років тому. Про його радикальні погляди поліції не було відомо.

Читайте також: Їздив і вбивав перехожих: з'явилися моторошні подробиці стрілянини у Канаді

За словами глави антитерористичної прокуратури Жан-Франсуа Рікара, незадовго до нападу злочинець підійшов до учнів на вулиці і попросив вказати на його майбутню жертву. Після атаки Абдулах А. виклав в твіттер фото тіла вчителя, супроводивши його повідомленням про щойно скоєне вбивство.

Нагадаємо, у паризькому передмісті Конфлан-Сент-Онорин ввечері у п'ятницю, 16 жовтня 2020 року, 18-річний хлопець чеченського походження, що народився у Москві, обезголовив ножем вчителя історії й географії місцевого коледжу Bois d'Aulne на ім'я Самуель П.

Схожі новини