Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Заборонений Стус: у Києві продовжили розгляд позову Медведчука

  • 16.10.2020, 14:35
  • 825

У п’ятницю, 16 жовтня, в Дарницькому районному суді розглядають позов народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука до автора книги "Справа проти Василя Стуса" Вахтанга Кіпіані

Про це повідомила кореспондент «Прямого» Вікторія Максимова.

За словами кореспондентки, під стінами суду зібралися люди в очікуванні на рішення Дарницького суду. Медведчук вимагає, аби книгу забрали з обігу, бо вважає, що в ній написана неправдива про нього інформація.

«Медведчук жодного разу не прийшов на судові засідання. Але справа довго йде не через це. Річ у тім, що дуже багато матеріалів. Адвокат Медведчука до кожної коми і крапки має претензії. Відповідно, процедура така, що мають бути дебати… Хоча зараз очікуємо, що суд нарешті поставлять крапку і зможе винести рішення у цій справі. Яким воно буде? Я не знаю», — розповів автор книги Вахтанг Кіпіані.

Читайте також: «Справу Василя Стуса» захищають від Медведчука архієпископ, нардеп, письменники

Детальніше дивіться у відео:

Раніше автор книги, журналіст та історик Вахтанг Кіпіані заявив, що чим більше зусиль докладає Віктор Медведчук для того, щоб заборонити розповсюдження книги «Справа Василя Стуса», тим більше людей хочуть її купити — «щоб не відібрав».

Схожі новини