Передплата 2024 ВЗ

"Не служив і не знає Статуту" - у соцмережах реагують на фото, де Зеленський їв, а солдати чекали

  • 15.10.2020, 14:12
  • 1 610

Користувачі соціальних мереж жорстко розкритикували оприлюднене Офісом президента фото з військового харчоблоку, на якому видно, як Зеленський і Єрмак їдять, а бійці чекають

У коментарі під дописом Сергія Лещенка, який намагається виправдати Зеленського і видати це фото за фейкове, люди пишуть, що фотографія, яка викликала шквал негативних емоцій, була офіційно опублікована пресслужбою президента.

«А в чому „фейк“? Фейк — це підробка. Фото взяте з офіційного сайту президента і інтерпретоване так як його побачили. Те, що ОП дали таку фотографію, не подумавши як її сприймуть — запитання до адекватності ОП. Фотограф теж міг би не тупити і сфотографувати тоді, коли всі за загальним столом їдять, а не коли всі поїли (?), а Президент гальмує», — пише Olya Klimenko.

Ексміністр соціальної політики Павло Розенко зауважив, що поведінка Зеленського і Єрмака демонструє відсутність культури. «Це, до речі, ознака невихованості і безкультур"я починати першим їсти, поки не подали їжу всім, хто сидить за столом! Ми королі, а ви — бидло. Це так називається!!! Почитай правила етикету перед тим як лекції тут читати!!».

Oleg Gos зауважив Розенку, що питання не в культурі, а в тому, що ні Зеленський, ні Лещенко не служили в армії, тому вони не знають статутних норм: «Річ не в етикеті. Просто потрібно було в армії служити і Зеленському, і Лещенку. Тоді б вони знали, що поки за столом не отримає їжу останній, прийом їжі ніхто не починає.
На фото є порушення Статуту.
1. Чому їжа роздавалась не по черзі?
2. Чому прийом їжі почався, коли не всі за столом отримали їжу?».

«Нинішня влада прийшла на брехні і маніпуляції. А тепер раптом хоче об'єктивності. Об'єктивність в тому, що через нескінчені ескорти Зеленського ми не встигли в лікарню. Все закінчилось добре, але питання — навіщо нам президент, через кортежі якого діти в смертельній небезпеці?! Сподіваюсь, українці отримали добрячу вакцину від популізму і брехні. І такі персонажі, як Лещенко, будуть лише в новинах про засуджених корупціонерів і неплатників податків», — переконаний Григорий Стрельченя.

Оксана Юрченко зауважує: «Невже оті двоє такі голодні були, що почали жерти, не дочекавшись, доки іншим принесуть їжу? Бідосі. Ніхто б собі таке не дозволив, то певно лише в пітекантропів, хто перший вхопив, той і їсть. Є ж якісь правила етикету. Хоча про що я. Який етикет в кварталі».

«Щодо вибачень, Ви це серйозно? А малорос, що вліз в президентське крісло, коли вибачиться за Україну-порноактрису, сеньйора Голодомора і ебонітові палички на Майдані? А за те, що призначив вбивць Шеремета? Немає перед ким вибачатись, якщо Ви ще не помітили, в Україні тепер можна говорити і писати що завгодно і про кого завгодно», — пише Людмила Мігаль.
Потролили Лещенка і за російську мову у Facebook. «Сергію, а ви так акуратно на російську перейшли, наче ви член наглядової ради в росзалізниці», — написала Oksana Klymonchuk.

«Нафіга ти вписуєшся за цей зелений Титанік?», — питає Сергія Лещенка Вахтанг Кіпіані.

Схожі новини