Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Синоптики попередили про наближення циклону Gizela

  • 12.10.2020, 20:50
  • 855

Погода в Україні у вівторок, 13 жовтня, буде здебільшого сухою, сонячною та теплою. Проте так буде не на всій території – на заході спостерігатиметься прохолодна погода та дощі. Причиною такої погоди став циклон Gizela

Як Діденко зауважила у фейсбуці, температура повітря протягом 13 жовтня на більшості території України становитиме +20… +24 градуси. Натомість на заході дощі знизять градуси до +16… +19 градусів. Дощі можуть зачепити й Одещину.

Крім того, вітер дутиме у південно-східному напрямку та доходитиме до поривчастого, а на заході — навіть до штормового.

Щодо Києва, то тут температура повітря сягатиме +20 градусів. Вітерець, щоправда, може задувати рвучкий, південно-східного напрямку. Дощі в столиці — малоймовірні.

Діденко додає, що загалом у вівторок Україна буде однією з найтепліших країн Європи.

Що кажуть в Українському гідрометцентрі

В Українському гідрометцентрі також на 13 жовтня прогнозують дощову погоду на заході та частині Одещині. Водночас опади є імовірними на Миколаївщині. Щодо решти території, то тут буде сухо та сонячно.

Найнижчу температуру слід очікувати на Львівщині та Закарпатті — +15… +17 градусів. А найтепліше буде на Херсонщині та в Криму — +22… +24. Швидкість вітру становитиме 7 — 12 метрів за секунду.

Схожі новини