Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Іноземці на авто влаштували стрілянину у центрі Києва

  • 12.10.2020, 09:35
  • 644

У центрі столиці іноземні громадяни влаштували стрілянину під час автопробігу з азербайджанськими та турецькими прапорами

Про інцидент за участю іноземних громадян повідомляє поліція Києва.

11 жовтня близько 17-ї години до столичної поліції надійшло повідомлення про те, що у центрі столиці рухається колона авто із символікою інших держав та чути постріли. На виклик відразу відреагували правоохоронці, які зупинили колону автомобілів у сусідньому районі столиці. На місці події працюють слідчо-оперативні групи Головного та Печерського управлінь поліції.

За попередньою інформацією, рухаючись по вулиці Грушевського, невідомі здійснили декілька пострілів. Наразі правоохоронці на місці події знайшли 4 стріляні гільзи. Внаслідок події ніхто не постраждав. 6 автівок поліцейські зупинили у Солом’янському районі столиці. У автівках перебувало 14 осіб — всі вони громадяни іншої держави. Правоохоронці проводять огляд транспортних засобів.

Читайте також: Стінка на стінку: у центрі столиці сталася масова бійка зі стріляниною

Зібрані відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Печерського управління столичної поліції відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі. У рамках досудового розслідування правоохоронці встановлюватимуть усі обставини скоєного.

Схожі новини