Передплата 2024 ВЗ

У Львові відбувся Форум успіху “Європейська молодь”

  • 10.10.2020, 12:45
  • 726

Народний депутат України від “Європейської Солідарності”, кандидат на посаду голови Львівської ОТГ Олег Синютка робитиме усе для того, щоб діти, пізнавши і відвідавши інші країни, повертались в Україну і з гордістю казали: Я живу в Україні, бо вона прекрасна, я її люблю і мені тут комфортно жити. 

Про це Олег Синютка заявив у Львові під час Форуму успіху «Європейська молодь».

У програмі заходу відбулись тренінги на тему захисту прав споживачів, життєвого сценарію в українському кінематографі, успіху особистості та шляху державника, секрети лідерства і тайм-менеджменту.

Серед почесних гостей Форуму блогер Тетяна Пилипець, адвокат Володимир Марусяк, актор та режисер Ахтем Сеітаблаєв, професор та власник мережі «Клініка Заблоцького» Ярослав Заблоцький, лікар Євген Кузик та народний депутат та кандидат у мери Львова Олег Синютка.

Олег Синютка зізнався, що зустрічі із молоддю для нього — величезне натхнення.

«Тим паче з такими мотивованими та цікавими особистостями, як на „Форумі Успіху“ у Львові. В форматі діалогу вдалось поспілкуватись з студентами різних львівських закладів вищої освіти. Про І Т та подальший розвиток цієї сфери, про цінність родини в житті та про людські якості, якими необхідно володіти, щоб досягти успіху. Перш за все, я буду дбати про те, щоб наша молодь прагнула працювати та жити в нашому місті! Щоб слово „успіх“ було пов’язано та звучало в унісон зі Львовом. Моє головне завдання, як політика та українського патріота і батька своїх дітей полягає в тому, щоб наші діти, пізнавши і відвідавши інші країни, поверталися до себе на Батьківщину. І тут знаходили якісну освіту, гарну роботу, достойну зарплату. Щоб тут ви створювали свої сім’ї, народжували дітей. І, щоб вони з гордістю казали: я живу в Україні, бо вона прекрасна, я її люблю і мені тут комфортно жити», — розповів Олег Синютка.

Він додав, що основною своєю метою на місцевих виборах вважає зробити місто Львів таким, в якому хочеться жити, працювати, творити і любити.

«Родина для України — надзвичайно важлива цінність. Я дякую своїй своїй дружині за підтримку та виховання дітей. Я можу сказати, що вважаю себе успішною людиною. У мене прекрасна сім’я, в мене чудові батьки, я брав участь у всіх українських революціях — від Революції на граніті до Революції гідності», — поділився Олег Синютка.