Передплата 2024 ВЗ

На Запоріжжі 10-річний хлопчик зарізав батька-тирана

  • 08.10.2020, 17:15
  • 1 941

У Вільнянському районі Запорізької області під час сварки чоловіка та дружини їх 10-річний син вдарив ножем свого батька і він помер від отриманого поранення

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції України у Запорізькій області. Зазначається, що трагедія трапилася у середу, 7 жовтня.

За попередньою інформацією, зібраною правоохоронцями на місці пригоди, поранення чоловіку під час сімейного конфлікту завдав його 10-річний син. Поліцію та швидку допомогу викликала мати хлопчика 1979 року народження.

Працівники поліції також з'ясували, що глава родини зловживав алкогольними напоями та перебував на обліку як особа, що вчинила домашнє насильство.

Читайте також: На Хмельниччині знайшли тіла двох повішених — батька та сина

За фактом смерті чоловіка слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 115 Кримінального Кодексу України (Умисне вбивство). Подальшим розслідуванням будуть встановлені всі обставини події.

Нагадаємо, у Києві на Виноградарі 35-річний чоловік після сварки з дружиною підпалив ліжко з 6-річним сином і закрив квартиру, не пускаючи туди жінку. Поліція затримала чоловіка, розпочато кримінальне провадження.

Схожі новини