Передплата 2024 «Добра кухня»

Діджиталізована агітація. Як Українська Галицька Партія зустрічається із мешканцями у Zoom 

  • 08.10.2020, 13:17
  • 745

Кандидати в депутати до Львівської міськради від Української Галицької Партії пішли агітувати на онлайн-площадки. Окрім звичних вуличних зустрічей із виборцями на округах, деякі з них випробували новий майданчик для комунікації - онлайн-зустрічі через платформу Zoom. 

«Ніхто не відміняє зустрічей у дворах. Але під час карантину ми всі отримали новий досвід: викладачі вчилися читати лекції студентам з включеними веб-камерами, підприємці, щоб продати свій товар, перебазувалися в Facebook та Instagram, та навіть найбільші фанати особистої комунікації встановили на смартфони додаток Zoom. Тому Українська Галицька Партія і всі наші кандидати не вбачають у цьому чогось особливого — ми підлаштувались і використовуємо цей майданчик також. Ми не боїмось людей — а відкрито запрошуємо на зустрічі із нами, пропонуючи той формат, який їм найзручніший» — говорить Ірина Бек.


У Львові це чи не перша партія, яка використала такий формат, альтернативний вуличним зустрічам. Zoom простий у використанні, тому будь-який власник смартфону може підключатися до онлайн-зустрічей з кандидатами і ставити їм питання особисто.