Передплата 2024 «Добра кухня»

Олександр Шовковський знову стане на ворота

  • 07.10.2020, 14:10
  • 833

Андрій Шевченко включив Шовковського в заявку на матч зі збірною Франції

Через коронавірус у голкіперів збірної України з футболу в заявку на товариський матч із Францією в заявку синьо-жовтих включили 45-річного Олександра Шовковського. Про це пише Українська асоціація футболу.

«У зв"язку з тим, що у складі національної збірної України залишився один здоровий голкіпер, тренерський штаб синьо-жовтих ухвалив рішення внести до заявки на товариську гру з Францією асистента головного тренера Олександра Шовковського».

Читайте також: Коронавірус «косить» футболістів: одна команда повністю та два воротарі збірної пішли на самоізоляцію.

Регламент УЄФА дозволяє включати до списку учасників матчу в тому числі гравців, які не мають професійного контракту із жодним клубом, але при цьому є громадянами тієї країни, яку представляє збірна.

Олександр Шовковський завершив професійну кар’єру гравця у грудні 2016 року, однак підтримує себе у гарній фізичній формі, постійно проводячи індивідуальні тренування.

Зазначається, що вихід Олександра на поле може стати можливим лише в тому разі, якщо ПЛР-тест воротаря команди Георгія Бущана, який разом з іншими гравцями збірної здавав його вранці 7 жовтня, виявиться позитивним або Георгій, припустімо, отримає ушкодження під час матчу, яке унеможливить його подальшу участь у грі.

Результати нинішніх контрольних тестів на коронавірус очікуються близько 16-ї години за Києвом.

Схожі новини