Передплата 2024 «Добра кухня»

Серія друга: Гео Лерос показав нову частину записів розмов

  • 07.10.2020, 12:50
  • 893

 Народний депутат Гео Лерос опублікував другу частину записаних розмов нібито між нардепом Миколою Тищенком та «смотрящим по Києву» Денисом Комарницьким

Народний депутат Гео Лерос оприлюднив другу частину записів розмов нібито нардепа від «Слуги народи» Миколи Тищенка і бізнесмена Дениса Комарницького, під час яких ті обговорюють можливий напад на Лероса і обшуки у Комарницького у справі про розкрадання коштів на будівництві Подільсько-Воскресенського моста. Про це йдеться у відеоблозі Гео Лероса на Youtube

За словами Лероса, це друга частина записів, які вела СБУ, і зроблені вони у лазні, де був Комарницький під час обшуків у нього.

Читайте також: Гео Лерос оприлюднив резонансні розмови Тищенка-Комарницького, де фігурує Єрмак

Зокрема один зі співрозмовників (за словами Лероса, це Комарницький) обговорює з ніито Тищенком те, як можна покарати Лероса — «відкрутити вухо», чи «організувати, що приймуть на хабарі», «обійняти десь у ресторані, щоб він червоний став», «пристебнути наручниками і пробігти десятку», «облити зеленкою» чи лайном. Він також пропонує знімати все це на камеру і каже, що за це передбачений лише штраф у 17 тисяч гривень, який він готовий заплатити.

Також ці ж голоси надалі уже з третьою особою (за словами Лероса, це журналіст «Вєстєй») обговорюють те, що Комарницький має дати інтерв’ю щодо обшуків, які пройшли у нього, і що нібито «чесні поліцейські» розповіли, що йому, що під час цих слідчих дій мали підкинути зброю і наркотики.

Нібито Комарницький і Тищенко кажуть, що треба також написати про конфлікт з одного боку мера Києва Віталія Кличка і з іншого — «Столара, Вавриша, Богдана, братів Горових» і ще «туди засунути групами Лероса і Дубінського», а також «партнера Олександра Ткаченка по 1+1 Олександра Третьякова».

Схожі новини