Передплата 2024 «Добрий господар»

Нове – добре забуте старе: бренд Levi's купуватиме у клієнтів старі джинси та перепродаватиме їх дешевше

  • 06.10.2020, 19:50
  • 5 486

Американська компанія Levi's, що спеціалізується на пошитті джинсового одягу, запустила програму з викупу джинсів свого бренду у споживачів під назвою Levi's Second Hand.

Нова програма дозволить покупцям продавати старі джинси в обмін на дисконтні та подарункові карти. Поношені, старі моделі потім будуть продаватися на сайті компанії безпосередньо як секонд-хенд. Про це компанія повідомила в Instagram.

У компанії зазначили, що ремонт одягу потребує мінімальних витрат — без використання енергії, води і барвників. Купівля джинсів Levi's через Second Hand дозволить скоротити викиди діоксиду вуглецю приблизно на 80% і зменшити відходи на 700 грамів порівняно з покупкою нових джинсів Levi's.

Придбати Levi's Second Hand можна буде за ціною від $ 30 до $ 150. Ціна залежатиме від стану одягу, його початкової ціни та віку. Наприклад, вироби, виготовлені за останні 10 років, будуть коштувати $ 5—15 за джинси і $ 5—20 за куртки. Найдорожче коштуватимуть речі з колекції Premium Levi's і вінтажні, які пошили понад 20 років тому. В обох категоріях джинси будуть коштувати до $ 30, а джинсові куртки Trucker — до $ 35

Схожі новини