Передплата 2024 «Добра кухня»

Коронавірус «косить» футболістів: одна команда повністю та два воротарі збірної пішли на самоізоляцію

  • 06.10.2020, 16:30
  • 683

"Олександрія" всім складом пішла на самоізоляцію після того, як декілька футболістів її команди отримали позитивні тести на коронавірус

Як повідомляє офіційний сайт клубу української Прем'єр-ліги, відповідні тести гравці здали після матчу 5-го туру проти Олімпіка 4 жовтня. Тренери й співробітники Олександрії в екстреному порядку пройдуть додаткове тестування, після чого будуть визначені подальші дії.

У збірної України з футболу виявили два випадки коронавірусу. Захворіли воротарі — Андрій Лунін та Юрій Паньків. Через це матч зі збірною Франції може не відбутися. Про це пише пресслужба Української асоціації футболу.

Також коронавірус зафіксували у шеф-кухаря збірної Любомира Тошича. В усіх інших гравців та членів персоналу результати тестів негативні.

«Троє інфікованих осіб ізольовані у своїх покоях у готелі Hyatt Regency Chantilly, де зупинилася збірна», — зазначають в УАФ.

Отже, у складі збірної залишився лише один здоровий голкіпер — Георгій Бущан із київського «Динамо». Якщо подальші матчі відбудуться, то саме він гратиме в стартовому складі.

Схожі новини