Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Порізав ножем, а потім підпалив: батько жорстоко вбив 6-річного сина

  • 06.10.2020, 13:30
  • 1 279

Чоловіку, що вбив власну дитину, загрожує довічне ув'язнення

Слідчі Київської поліції затримали чоловіка за підозрою у вбивстві власної дитини та встановили, що зловмисник спричинив кілька ножових поранень, а далі підпалив ліжко, на якому хлопчик лежав.

Як повідомляє пресслужба поліції Києва, інформація про пожежу у квартирі на проспекті Правди надійшла на спецлінію 102 близько 20:40. На виклик виїжджали слідчо-оперативні групи районного та Головного управлінь поліції, лікарі та рятувальники.

Як повідомив т.во. начальника Подільського управління поліції Антон Жидовцев, по прибуттю правоохоронці не змогли відразу потрапити всередину, оскільки власник зачинився в квартирі та відмовлявся відчиняти двері.

«Коли рятувальники зрізали двері та зайшли у квартиру, то негайно загасили вогонь. Далі під час огляду приміщення в одній із кімнат поліцейські виявили обгоріле тіло малолітньої дитини зі слідами насильницької смерті. Для встановлення остаточної причини смерті тіло хлопчика направлено на проведення судово-медичної експертизи», — розповів правоохоронець.

Попередньо встановлено, що чоловік ножем завдав декілька поранень хлопчику, після чого підпалив ліжко в якому знаходилася дитина.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він — місцевий мешканець, 1984 року народження, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.

Схожі новини