Передплата 2024 «Добра кухня»

Був хворий: на Херсонщині мати втопила 4-річного сина

  • 05.10.2020, 17:35
  • 1 634

У воді біля берега Північно-Кримського каналу на Херсонщині, правоохоронці виявили тіло 4-річного хлопчика. За версією слідства, дитину втопила власна мати

Про зникнення хлопчика поліцейські дізналися від його батька — чоловік мешкає у смт. Каланчак окремо від дружини, але щодня бачив її із сином на подвір'ї, повідомляє BBC.Україна.

Проте цього разу він два дні поспіль не заставав їх удома, на дзвінки жінка не відповідала, тому він і вирішив звернутися до правоохоронців.

Поліцейські, які приїхали на виклик, оглянули територію будинку і знайшли жінку в господарському приміщенні, вона була «у вкрай пригніченому стані».

Жінка розповіла, що її син із самого народження мав важке захворювання і нещодавно його стан погіршився.

Через це жінка зневірилася в його одужанні і разом із сином поїхала у Скадовський район, до Північно-Кримського каналу. Там вона з ним стрибнула у воду — каже, хотіла накласти на себе руки й померти разом із ним.

Читайте також: На Хмельниччині знайшли тіла двох повішених — батька та сина

Проте сама вона із каналу зрештою вибралася, тоді як хлопчик загинув. Його тіло правоохоронці невдовзі знайшли у воді біля берега.

36-річна жінка наразі перебуває під вартою, за фактом злочину відкрили кримінальну справу за статтею про умисне вбивство.

Їй загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі.

Схожі новини