Передплата 2024 «Добрий господар»

Москаль вважає диплом Зеленського фальшивим

  • 05.10.2020, 17:15
  • 2 778

Колишній голова Луганської та Закарпатської областей, генерал-лейтенант міліції Геннадій Москаль підозрює, що диплом Володимира Зеленського про вищу освіту – фальшивий

Про це він сказав в ефірі «5 каналу» в програмі «СтопРеванш».

«Я зробив запит до Кривого Рогу — дайте його дипломну роботу. Є доступ до публічної інформації. Це публічно. Якщо ти не писав дипломної роботи, тобі не дадуть диплом. Тільки, кажу, не розповідайте мені, що миші з’їли, затопили, хтось вкрав, десь загублена», — каже Москаль.

Неграмотність — лише одна з багатьох подібностей Зеленського та Януковича. Шостий президент так само любить розкіш: обіцяв передати державну резиденцію дітям, але сам переїхав до палацу. Його кортеж учетверо більший, ніж у четвертого президента — п'ятдесят машин. Якщо Янукович відпочивав тільки на державній дачі в Криму, то Зеленський за півтора року, крім Одеси, Гути, Буковеля та острова Бірючого, їздив на відпочинок у Бодрум, Париж, на Ніагарський водоспад. А новий, 2020 рік, почав зі скандального відпочинку в Омані.

Читайте також: Зеленський швидко втрачає довіру українців: опитування

«Він виявився дуже слабкою людиною, яка досі не може зрозуміти, що таке президент і чим він має займатися. Слабкою на ті спокуси, які дає влада. Для нього на якийсь момент стало важливіше лімузини-кортежі-дачі-відпочинки, аніж власна робота», — говорить ексміністр транспорту Володимир Омелян.

Схожі новини