Передплата 2024 ВЗ

Видрі підшукали пару через фейковий сайт знайомств: незвичайна історія

  • 04.10.2020, 19:55
  • 1 052

Працівники Корнуольського заказника для ластоногих знайшли пару для 10-річної видри Гарріса, який цьогоріч втратив свою кохану. Для цього вони створили сайт онлайн-знайомств і завели для Гарріса профіль — і тепер у видри є нове кохання

Гарріса перевели в заказник у 2016 році після того, як його сім'я із зоопарку в Уельсі відмовилася від нього. Там він знайшов собі пару — видру на ім'я Абрикосинка. На жаль, нещодавно вона померла в 16-річному віці.

Як пояснюється в пресрелізі Корнуольського заказника для ластоногих, видри живуть у природі парами, а тому втрата Абрикосинки стала ударом для Гарріса: протягом перших кількох тижнів він був «сам не свій».

Тому в заказнику вирішили дати видрі другий шанс закохатися. Для цього там створили фейковий онлайн-сайт знайомств «Ловлю кохання в морі» («Fishing for Love») із профілем Гарріса. У ньому було написано, що він дуже уважний, любить ніжитися і уважно слухає, а ще «кохатиме більше, ніж будь-яка інша видра».

Профіль Гарріса на сайті «Fishing for Love» / Фото: Cornwall Seal Sanctuary
Профіль Гарріса на сайті «Fishing for Love» / Фото: Cornwall Seal Sanctuary

Як не дивно, на профіль Гарріса відгукнулися в іншому заказнику з англійського міста Скарборо. Тамтешня видра Гарбузик також недавно пережила втрату партнера Еріка. І обидва заказники вирішили спробувати звести тварин.

Читайте також: У єнота інтелект 8-річної дитини

Видра Гарбузик із заказника для морських тварин у місті Скарборо / Фото: Cornwall Seal Sanctuary
Видра Гарбузик із заказника для морських тварин у місті Скарборо / Фото: Cornwall Seal Sanctuary

Через особливість виду, до якого належать Гарріс і Гарбузик (аонікс азійський), заказники вирішили перевезти самця на території самки, щоб їм було легше поладнати одне з одним. Це означає, що Гарріс відтепер буде жити в Скарборо.

«Нам буде дуже сумно проводжати Гарріса, бо він такий милий, але ми продовжуватимемо тримати з ним зв’язок, аби переконатися, що він і Гарбузик ладнають», — кажуть у Корнуольському заказнику для ластоногих.

Схожі новини