Передплата 2024 «Добрий господар»

Від COVID помер 13-річний хлопчик

  • 02.10.2020, 14:50
  • 1 192

У Рівненській області зафіксували першу в регіоні смерть дитини від коронавірусу.

На Рівненщині внаслідок ускладнення від коронавірусу помер 13-річний хлопчик з Рокитнівського району. Дитину лікували в обласній лікарні, та на жаль, врятувати не вдалось. У юного пацієнта було супутнє захворювання. Про це повідомили в Рівненській ОДА.

«Вперше зафіксовано смерть дитини, в якої було супутнє онкологічне захворювання», — зазначив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

Головний лікар Рівненської обласної дитячої клінічної лікарні Віталій Бойко розповів, що в дитини була онкологічна патологія, під час лікування в медзакладі у нього виявили коронавірус.

«Хлопчик 13 років з Рокитнівського району поступив до Рівненської обласної дитячої лікарні. Це пацієнт з онкологічною патологією. При поступленні ПЛР та ІФА тести показали негативний результат, так само як і в його рідних. Під час його перебування на стаціонарі в дитини виявили COVID-19. Лікування було здійснене згідно з протоколом, всіма медикаментами пацієнт був забезпечений. Але, на жаль, сьогодні вночі хлопчик помер», — сказав головний лікар обласної дитячої лікарні.

Схожі новини