Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Біля Станиці Луганської та Оріхового чули постріли – штаб ООС

  • 02.10.2020, 08:10
  • 740

Унаслідок ворожих пострілів бойових втрат і поранень серед українських захисників не було

Упродовж минулої доби, 1 жовтня, російсько-окупаційні війська два рази порушили режим припинення вогню в смугах відповідальності наших підрозділів. Так, з автоматичного станкового гранатомета ворог відкрив вогонь поблизу Станиці Луганської, а з підствольного гранатомета — неподалік Оріхового, повідомляє штаб ООС.

Унаслідок ворожих пострілів бойових втрат і поранень серед українських захисників не було.

Також у районі проведення операції належно виконують завдання й інші підрозділи Об’єднаних сил. Зокрема, вчора військовослужбовцями Збройних Сил та вогнеборцями ДСНС було ліквідовано пожежі у районі населених пунктів Підлісне, Половинкине, Сєвєродонецьк, Золоте, Хутір Вільний, Попасна та Троїцьке.

Окрім того, пожежі локалізовано неподалік Кряківки, Трьохізбенки, Новоолександрівки, Артема, Болотеного та Станиці Луганської. Триває локалізація осередків загорянь поблизу Старобільська та Старого Айдару.

До ліквідації пожеж залучено необхідну кількість особового складу та спецтехніки Збройних Сил, ДСНС та лісових господарств.

Через поширення вогню було призупинено роботу контрольного пункту в’їзду-виїзду в Станиці Луганській. Можливість перетинати КПВВ буде відновлена після стабілізації ситуації.

Схожі новини