Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

100 тисяч за кращий ескіз великого Державного герба: деталі конкурсу

  • 30.09.2020, 15:35
  • 811

Кабмін ухвалив проєкт постанови про проведення конкурсу на кращий ескіз великого Державного Герба України

Відповідне рішення було ухвалено на засіданні уряду в середу, повідомляє телеграм-канал «Мокан_Zнає» та «Інтерфакс-Україна».

«Документом також передбачено затвердити Положення про конкурс, утворити Організаційний комітет з підготовки та проведення конкурсу, затвердити Положення про нього та його персональний склад, а також доручити Мінкультури та інформаційної політики забезпечити здійснення витрат на проведення конкурсу в межах бюджетних асигнувань, передбачених МКІП у держбюджеті на 2020-й рік».

Сам конкурс буде проходити з 1 жовтня по 1 листопада. Результат конкурсу повинен бути відомий до 1 грудня.

Для відзначення кращих проєктів ескізів встановлюються премії: перша премія — 100 тис. грн, друга премія — 50 тис. грн і третя премія — 30 тис. грн.

Якщо перша премія не присуджується, то оргкомітет інформує Кабмін про результати конкурсу і пропонує продовжити термін його проведення.

Переможець конкурсу за згодою повинен передати авторські майнові права на ескіз логотипу шляхом підписання відповідного договору з Міністерством культури.

Читайте також: Нащадки комуністів хотіли би в український герб-тризуб втулити свої серп і молот…

Зазначимо, на сьогоднішньому засіданні Кабмін не ухвалював рішень щодо кадрових призначень та звільнень.

Серед питань, які розглянули були:

  • Проєкт протокольного рішення Кабміну щодо погодження призначення:

Скигаря Романа Миколайовича — заступником голови Чернівецької обласної державної адміністрації.

Крім того, уряд погодив проєкти розпоряджень Президента України про звільнення двох голів районних адміністрацій у Рівненській області та одного голову РДА у Кіровоградській області. Також було призначено двох голів РДА у Київській області.

Також Кабмін розглянув питання про підготовку кадрових рішень на призначення Голови Національної соціальної сервісної служби України, Голови Державного агентства рибного господарства України, першого заступника Голови Державного агентства лісових ресурсів України та заступника Голови Державного агентства водних ресурсів.

Схожі новини