Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Кредобанк» видав перший кредит за програмою «Енергодім»

  • 30.09.2020, 12:56
  • 747

Кредобанк видав перший кредит об’єднанню співвласників багатоквартирних будинків у рамках програми підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків «Енергодім».

Кредит в розмірі майже 6 мільйонів гривень на комплексну термомодернізацію будинку отримало ОСББ «Щурата, 8» зі Львова. 70% вартості проєкту буде відшкодовано Фондом енергоефективності в рамках Програми «Енергодім».

Кошти кредиту буде використано на встановлення індивідуального теплового пункту, заміну вікон у місцях загального користування та утеплення фасаду житлового будинку. Термін кредитування — 10 років. Відсоткова ставка за кредитом складає 14,5% річних, причому частина відсотків у розмірі облікової ставки НБУ (на сьогодні це 6% річних) протягом першого року кредитування буде компенсована за Програмою енергозбереження для населення Львівщини на 2017−2020 роки, яка затверджена Львівською обласною радою. Додатково, в межах міської програми підтримки ОСББ Львова, клієнт може отримати відшкодування до 30% від суми кредиту, але не більше 400 тисяч гривень.

Схожі новини