Передплата 2024 «Добрий господар»

У Новій Зеландії знімають продовження культового фентезі

  • 30.09.2020, 10:55
  • 625

У Новій Зеландії відновили зйомки серіалу за мотивами трилогії "Володар перснів" англійського письменника Джона Р. Р. Толкіна. Виробництвом займається компанія Amazon. Прем'єру запланували орієнтовно на 2022-ий

Шоураннери проєкту — Джон Д. Пейн та Патрік МакКей. Режисером виступив іспанець Хуан Антоніо Байона. До пандемії він встиг зняти 2 серії з 20. За карантин написали сценарій другого сезону. Його будуть знімати паралельно з першим. Усього Amazon планує випустити не менше п'яти сезонів серіалу.

Сюжет поки що тримається в секреті. Відомо, що події розгортаються задовго до оригінальної трилогії. Але у тому ж Середзем'ї. Вигаданому континенті, що населяють гобіти, гноми, ельфи, гноми та інші міфічні істоти.

У серіалі знімаються Роберт Арамайо, Овайн Артур, Назанін Боніаді, Чарлі Вікерз, Том Бадж та інші.

Читайте також: Помер зірковий актор кінотрилогії «Володар перснів»

Нагадаємо, Нова Зеландія ввела суворі обмеження через пандемію коронавірусу. На території країни зупинили усі кінопроцеси. Офіційно відновити зйомки дозволили лише вищезгаданому серіалу, стрічці Netflix про ковбоїв та продовженню «Аватара». Режисер Джеймс Кемерон повідомив, що «Аватар 2» завершений на 100%, а «Аватар 3» — на 95%. Для зйомок він відібрав усі павільйони столиці. Тому «Володар перснів» розташувався в Окленді. За дозвіл заплатили $ 823,7 мільйона.

Схожі новини