Передплата 2024 «Добра кухня»

Кому на кавові походеньки? Хто на шпацер Левандівкою?

На Міжнародний день туризму в деяких музеях Львова готують безкоштовні екскурсії

У неділю, 27 вересня, — Міжнародний день туризму. З цієї нагоди у Львові, який вважаться туристичною столицею України, готують чимало сюрпризів для поціновувачів історії, побутової старовини та мистецтва. Зокрема, буде сорок безкоштовних екскурсій, у 12 музеях — вільний вхід.

Як розповіли «ВЗ» в управлінні туризму Львівської міської ради, безкоштовний огляд експозицій буде доступним у Музеї народної ар­хітектури та побуту «Шевченківський гай», Меморіальному музеї імені Со­ломії Крушельницької, Меморіальному музеї Новаківського, Музеї визвольної боротьби України, Музеї історії релі­гій… А 27 вересня у Музеї пивоваріння — знижки на вхід.

Деякі екскурсоводи Львова підготу­вали безкоштовні тематичні екскурсії: «Кавові походеньки вулицями серед­ньовічного міста», «Шпацер Левандів­кою», «Історія таємної аптеки», «Гераль­дичні мандри», дитячий квест «Золото піратів», «Невже це Львів», прогулянка парком «Знесіння», романтичний квест «Шоколадне серце»…

Оскільки Львів асоціюється з кавою і до кави, то чимало кав’ярень приго­тували для відвідувачів знижки та бо­нуси. Наприклад, замовляєш піцу — квас у подарунок. Пивні рестора­ни підготували знижки на дегустацій­ні сети.

Схожі новини