Передплата 2024 «Добрий господар»

Українські художники-мультиплікатори створили мультик про свято “Воздвиження” (відео)

  • 24.09.2020, 12:34
  • 1 353

До одного з найбільших християнських свят, українські художники - мультиплікатори, представили однойменну стрічку “Воздвиження”

Ця анімація є однією з тринадцяти відтінків, які увійшли до першого українського мультсеріалу про найбільші християнські свята.

За задумом авторів, про кожне прадавнє свято розповідає наша сучасниця — дівчинка. Окрім найяскравіших епізодів — головна героїня, доступно і цікаво переповідає причини, історію великих днів, а також на своєму планшеті показує дивовижні храми, названі на честь кожного зі свят.

За словами продюсера проєкту Едуарда Занюка, — фільм видався надзвичайно динамічним. Окрім оригінальної подачі фактів, творці цієї казки-намистинки, придумали безліч яскравих фрагментів, батальних сцен та образів!

Наступна серія «Святкового намиста» — «Введення», за традицією буде представлена напередодні свята.

Довідка:

У доробку «Арт-Відео» популярні й рейтингові мультсеріали: «Легенди України», «Пригоди кота Викрутаса», «Казковий Патруль», «Духовне Намисто», які транслювалися на: Перший Національний, ТЕТ, НТА. Фільм «Як князь Олег ходив на Візантію» переміг у міжнародному конкурсі «Золота Пектораль» (2011 р.).

Схожі новини