Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Синоптики попередили, де завтра дощитиме

  • 23.09.2020, 20:50
  • 3 007

Погода в Україні в четвер, 24 вересня, буде сонячною та по-літньому теплою. Однак жителям західних областей варто не легковажити і носити з собою парасольку. Удень синоптики прогнозують там грози

Погода 24 вересня дозволить українцям забути, що на календарі вже осінь, і насолодитися майже літнім теплом. Максимально повітря прогріється аж до +27 градусів, пише синоптикиня Наталка Діденко на своєму телеграм-каналі.

«В Україні завтра знову переважатиме сонячна ясна погода антициклонального характеру — тобто, підвищений атмосферний тиск і сухо. Проте до наших західних областей все ж трохи закине у четвер локальних дощів», — розповіла синоптикиня.

У Центрі, а також на Сході та Півдні України буде сонячно і без опадів. Жителям Заходу вдень докучатимуть грози. Однак із настанням ночі негода вщухне, і можна буде спокійно насолодитися вересневими зірками.

Середня температура повітря становитиме +24…+25 градусів. У центральних, південних та східних регіонах температура підскочить до +27 градусів. Найпрохолодніше буде у західних областях. Температура там коливатиметься від +21 до + 25 градусів.

У Києві буде сонячно і сухо.

Температура повітря в містах України у четвер, 24 вересня:

Прогноз погоди на четвер, 24 вересня, від Укргідрометцентру
Прогноз погоди на четвер, 24 вересня, від Укргідрометцентру

Схожі новини