Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Меґан Маркл і принц Гаррі повернулися на телебачення

  • 23.09.2020, 20:00
  • 1 153

Вчора, 22 вересня, Меган Маркл і її чоловік принц Гаррі з'явилися в ефірі каналу ABC в рамках заходу журналу Time "Сто найвпливовіших людей на планеті". Це стало першим спільним виступом подружжя на телебаченні після того, як вони склали з себе королівські повноваження

У Сполучених Штатах Америки вже зовсім скоро відбудуться президентські вибори. Оскільки Меган має американське громадянство, вона закликала виборців взяти активну участь в голосуванні.

«До виборів залишилося шість тижнів, а сьогодні — день реєстрації виборців. Кожні чотири роки нам говорять: „Це найважливіші вибори в нашому житті“. Але це так. Коли ми голосуємо, наші цінності перетворюються в життя і наші голоси стають почутими», — зазначила Маркл.

Принц Гаррі також не залишився осторонь теми вибору, перед якими постали американці. Він порушив питання щодо взаємодії людей в мережі напередодні виборів глави держави.

Читайте також: Меґан Маркл може розлучитися з принцом Гаррі. Озвучено ультиматум

«Чим ближче до листопада, тим важливіше стає те, щоб ми не брали до уваги ненависницькі промови, дезінформацію і негатив в мережі. Та інформація, яку ми поглинаємо, те, чому піддаємося і з чим взаємодіємо в інтернеті, справді впливає на нас», — наголосив Гаррі.

Також під час промови Меган подякувала всім тих, хто продемонстрував свою мужність у цьому році. Вона виокремила науковців та медичних працівників, які боролися з коронавірусом та продовжують це робити, а також тих, хто виступає проти несправедливості й нерівності, відстоює свої права.

Нагадаємо, що подружжя Меган Маркл та принца Гаррі офіційно стали фінансово незалежні. Це сталось після того, як пара в січні повністю відмовилась від обов'язків членів королівської сім'ї.

Схожі новини